Activitats paral·leles

080 Barcelona Fashion Summit

Barcelona Fashion Summit és el primer fòrum per als professionals del negoci de la moda a Espanya. En la seva edició inaugural, la jornada se celebrarà sota el títol “Fashion 2020: horitzons de la gran distribució de moda”.

080 Design contest

Per tercera vegada 080 Barcelona Fashion conjuntament amb les escoles de disseny de moda de Catalunya, organitza el 080 Design Contest que nodreix el 080 Barcelona Fashion dels seus propis productes de marxandatge.

Exposició A piece of hairdressing history by Raffel Pages PAGES

“A piece of hairdressing history” és una mostra expositiva de peces procedents del Museu de la Perruqueria Raffel Pages.

Exposició Jeanne Lanvin "Ses Débuts à Barcelone”

D’entre les aportacions de Barcelona i de Catalunya a la moda internacional, en destaca una de molt rellevant i poc coneguda: l’estreta relació entre la gran JeanneLanvin (1867-1946), creadora de la casa i de la marca amb mateix nom, i Barcelona.

Exposició Photo Gallery

Selecció de les fotos més creatives vinculades a la moda, realitzades pels alumnes de fotografia i fotografia de moda de les Escoles de Fotografia i de disseny de moda de Barcelona.

Exposició: arts&fashion

La moda des d’una visió conceptual. Amb la participació d’artistes de diverses disciplines.

Fero, Fundació d'Investigació Oncològica

La Fundació Fero va ser fundada l’any 2001 pel Dr. Josep Baselga, que actualment n’és el president, simultàniament a la Direcció Mèdica del Memorial-Sloan Kettering Cancer Center de Nova York.

Francina "Más allá de la moda"

Francina, maniquí, modelo, empresaria y descubridora de grandes tops models, escribe un libro imprescindible para conocer de primera mano el apasionante mundo de la moda, las modelos y la belleza en general, desde los años 60 hasta nuestros días.

Homenatge al creador Andrés Sardà

Com a part d’aquest homenatge que 080 Barcelona Fashion dedica al creador Andrés Sardà, el ballarí Ángel Corella oferirà una actuació en la que, a més de la seva dansa, podrem disfrutar de peces icòniques de la firma.

Littlelia by Beth

Peces úniques, especials, cosides amb les nostres pròpies mans, que esperem que us enamorin tant com a nosaltres.

Pàgines