Exposició Photo Gallery

dimarts, 29 gener, 2013 - 09:00

Les escoles participants:

 

  • IED Barcelona Escola Superior de Disseny
  • IDEP Barcelona Escola Superior d’Imatge i Disseny
  • Sant Ignasi, Jesuïtes Sarrià
  • Grisart Escola Superior de Fotografia
  • Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

 

Fotògraf convidat: MARC TORRENT (LENOIR)

 

Marc Torrent va néixer a Barcelona. Primer va cursar estudis de disseny gràfic a l’Escola Elisava i, posteriorment, estudis de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

 

En acabar els estudis, va entrar a la companyia XXL COMUNICACIÓN com a assistent de fotògraf al Departament de Fotografia, i va participar en campanyes publicitàries per a Panasonic, Custo Barcelona, Intimissimi, Burberry, Grupo Cebado i Andrés Sardá, entre d’altres.

 

Durant els següents quatre anys va treballar a la companyia AKTIVITÄT, ja com a fotògraf, i també va desenvolupar tasques de disseny gràfic i visual. Arran d’aquesta feina, va col·laborar amb la Passarel·la Gaudí, amb Otto Zutz i amb el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

 

L’any 2005 s’estableix per lliure com a fotògraf i realitza treballs per a Gothic&Lolita (al Japó), MaoMao Publications, Polopelo, Babydark, Nuria Ghia, Treffen Gothic Festival (a Alemanya), Harbort Leather Designs, Nekane Le Freak, Lust (a Dinamarca), BIBIAN BLUE, Grupo LTW, Zero Shop, Private… i treballs personals en el món del fetish, la cotilleria i la roba interior.

 

També ha col·laborat com a artista plàstic, mitjançant el treball amb materials com el ferro o el cautxú, per a LA FURA DEL BAUS (Camel Arte) i productores com BENECE PRODUCCIONS, GRUPO PRIVATE O TELEVISIÓ DE CATALUNYA.

 

Ha publicat el llibre “Moda gòtica” per a MaoMao Publications i ha realitzat exposicions al Palau de la Virreina.