Lliurament Premi Dress Coke

dimecres, 4 febrer, 2015 - 12:30

Dress Coke és el concurs de disseny de moda de Coca-Cola , dirigit a joves dissenyadors, i mitjançant el qual es seleccionarà el nou uniforme de la xarxa comercial de Coca-Cola Iberian Partners.

 

El concurs, que es va iniciar al mes de Setembre, arriba a la seva fase final, després d'una selecció de cinc finalistes: Cristina Castro i Carlota García, les dues de l'Escola Superior de Disseny Goymar de Galícia; Adriá Doy Pou, de l'Escola Superior de Disseny  Felicidad Duce de Barcelona;  Tamara González, de l'Escola EPYCO de Asturies i Noemí Filgueira de l'ESDI Llotja de Barcelona.

 

Després d'una primera selecció del jurat, format per María Aranguren, Directora de Patrocinis de Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, Nuria Mora, Directora Creativa de 080 Barcelona Fashion, el dissenyador Miguel Palacio i representants de Coca-Cola, es va reunir per a decidir el disseny guanyador.

 

Dress Coke ha comptat amb la participació d’estudiants i recent llicenciats en disseny de les principals escoles nacionals, han demostrat l'alt nivell existent al nostre país, no solament en quant al disseny sinó també en quant a la confecció.

 

El guanyador de Dress Coke es coneixerà a un esdeveniment especial que tindrà lloc dins l'entorn de 080 Barcelona Fashion. I els dissenys s'exposaran tant a 080 Barcelona Fashion com a la Madrid Mercedes-Benz Fashion Week.

 

 

Lliurament de premi:
Dimecres, 4 de febrer
Hora: 12:30

 

Exposició: 
Dilluns 2 de febrero - de 14,00h. a 20,00h.
Dimarts 3 de febrer - de 10,00h. a 21,00h.
Dimecres 4 de febrer - de 10,00h. a 21,00h.
Dijous 5 de febrer - de 10,00h. a 19,00h