080 Barcelona Fashion Ideas Contest

divendres, 5 febrer, 2016 - 10:00

Compromès amb el disseny emergent i l’emprenedoria, el 080 Barcelona Fashion presenta el 080 Barcelona Fashion Idees Contest, una iniciativa per impulsar nous negocis i marques de moda, sorgida en col·laboració amb la xarxa d’inversors Seed & Click.

 

El 080 Barcelona Fashion Idees Contest està dirigit a emprenedors que encara no han llançat la seva idea de negoci, ja que l’objectiu del concurs és potenciar les iniciatives emprenedores en el sector de la moda.

 

Les idees de negoci participants treballen en les següents àrees: aplicació mòbil, internet, internet of things, producte, marca, màrqueting, gestió d’esdeveniments, serveis, distribució, impacte social i inclusió social, publicitat, disseny, tecnologia, big data, wearables, teixits intel·ligents aplicats a la indústria de la moda, xarxes socials, consultoria i producció.

 

Les tres idees que han aconseguit recaptar el major import en la campanya de micromecenatge han passat a ser valorades pel jurat d’experts segons criteris de viabilitat de la idea, rapidesa en aconseguir finançament i estratègia de comunicació en línia. El guanyador presentarà la seva idea en aquesta edició del 080 Barcelona Fashion i serà preseleccionat per optar a participar al 080 Investor Day de l’estiu de 2016, on podrà exposar el seu projecte a fi de recaptar més finançament per al seu desenvolupament empresarial. El somni de tot emprenedor.

 

Oscar Vega, CEO de Made in Me, la startup que permet dissenyar sabates femenines en l’ínia, explicarà la seva experiència com a emprenedor i què li va aportar ser el guanyador de la primera edició del 080 Investor Day 2015. 

 

 

Lloc: Saló dels Cònsols. Casa Llotja de Mar
Dia: 5 de febrer de 2015
Hora: 10:00h