Inauguració 080 Barcelona Fashion Showroom

dilluns, 1 febrer, 2016 - 13:00

El Clúster Català de la Moda (Modacc), en col·laboració amb el Govern de la Generalitat de Catalunya organitzem el 080 Barcelona Fashion Showroom dins de la setmana de la moda de Barcelona, entre els dies 1 i 5 de febrer de 2016 a Barcelona.

 

La 080 Barcelona Fashion és una passarel·la de referència internacional que presenta, cada temporada, les col·lecciones de més de 30 marques i dissenyadors de Catalunya. Cada edició compta amb la participació de més de 40.000 professionals del sector i 500 mitjans de comunicació acreditats de tot el món. La pròxima edició de febrer 2016, on es presentaran les col·leccions de tardor – hivern 2016/7, incorpora com a novetat un Showroom efímer, on es podran conèixer les col·leccions de les marques que desfilen a la 080 Barcelona Fashion, juntament amb altres col·leccions de marques catalanes de prestigi. En total 25 marques catalanes participaran en aquest esdeveniment.

 

És voluntat del 080 Barcelona Showroom  convidar a compradors, agents i/o distribuïdors de prestigi de tot el món a conèixer la 080 Barcelona Fashion i el 080 Barcelona Fashion Showroom, amb la voluntat de mostrar la creativitat i solvència empresarial de les marques catalanes i estimular així les relacions comercials entre marques i socis internacionals.

 

 

Modacc

El Clúster Català de la Moda (Modacc) és una organització sense ànim de lucre, d’àmbit català, que integra a més de 120 empreses que desenvolupen la seva activitat entorn al negoci de la moda a Catalunya. La finalitat principal de l’entitat és fomentar la competitivitat d’aquestes empreses mitjançant la cooperació entre empreses i professionals, la promoció de serveis i iniciatives d’internacionalització, formació, investigació, desenvolupament i innovació, així com també qualsevol altra iniciativa orientada a la millora competitiva. Modacc té presència comercial als EEUU, Àsia, Escandinàvia i Sud-Amèrica.

 

Les 120 empreses que actualment formen part del clúster generen una facturació agregada de 1.500 milions d’euros, tenen presència comercial en més de 200 països i genera ocupació a més de 5.000 professionals.

 

Correus de contacte 080 Barcelona Fashion Showroom:  [email protected] i [email protected]

 

Dies:
Dilluns, 1 de febrer, de 13h a 20:30h.
De dimarts, 2 de febrer al divendres, 5 de febrer, de 10:30h a 20:30h.
Lloc: Open Area 080. Biblioteca Casa Llotja de Mar