Inauguració de la botiga NU#02 de Josep Abril, Miriam Ponsa i Txell Miras

dimarts, 2 febrer, 2016 - 21:00

Aquesta edició del 080 acollirà la presentació del darrer projecte empresarial i creatiu de tres dels dissenyadors més emblemàtics de la passarel·la catalana. Txell Miras, Míriam Ponsa i Josep Abril sumen esforços en la iniciativa NU#02. L’essència d’aquest projecte és una botiga  de roba d’autor contemporània made in Barcelona.

 

Una botiga amb un esperit viu on també hi tinguin cabuda creadors de diferents disciplines de disseny català. A partir d’aquest “nucli”, els tres dissenyadors volen que aquest espai esdevingui centre neuràlgic de la creació feta a Barcelona on presentaran nous productes de creadors rellevants de l’escena local. Està concebut per ser un espai dinàmic que expressi la riquesa creativa de la ciutat.

 

Ubicat al carrer València, 229 de Barcelona, NU#02 comptarà amb dos espais diàfans: un de 150 metres quadrats, que serà botiga, i un altre de 100 metres quadrats, que es destinarà a sala d’exposicions i presentacions. La inauguració serà el dimarts, 2 de febrer a les 21 hores. 

 

 

Lloc: Espai Nucli. c/. València, 229 (entre Rambla Catalunya i Balmes)
Dia: 2 de febrer
Hora: 21h.