Col•laboració entre Fundació Ared i 080 Barcelona Fashion

divendres, 8 febrer, 2019 - 13:00

Enguany, per primera vegada, la 080 Barcelona Fashion s’allargarà un dia més reservant una jornada fora del programa oficial a la desfilada protagonitzada per la Fundació Ared i la seva empresa d’inserció Salta, dedicades a la integració social i laboral de persones en risc d’exclusió social.
La Fundació Ared salta a la passarel·la amb la seva col·lecció de moda laboral i uniformes confeccionats per un equip integrat, en la seva majoria, per dones en risc d’exclusió social procedents de centres penitenciaris i de serveis socials, que es troben en situació de vulnerabilitat per accedir al mercat laboral. L’acte tindrà lloc el proper 8 de febrer a les 13:00 al Recinte Modernista de Sant Pau i comptarà amb la presència de Judit Mascó, presidenta de la Fundació Ared.
 
Sobre la Fundació Ared

La Fundació Ared és una entitat sense ànim de lucre que treballa en pro de l'autonomia i la integració social i laboral de persones en situació d'exclusió, majoritàriament dones procedents de centres penitenciaris i de serveis socials. La tasca de l'organització contempla la sensibilització de les institucions i el conjunt de la societat sobre la realitat de l'exclusió social.
La Fundació Ared,  actualment presidida per Judit Mascó i dirigida per Pepa Morató, celebra enguany el seu 25è aniversari.
Ared va néixer al Centre Penitenciari de Wad Ras (Barcelona) gràcies a la tenacitat i il·lusió d’un grup de dones liderat per Maria Teresa Rodríguez, presidenta de la fundació fins al 2018. Juntes van crear un taller de confecció per facilitar el seu procés de reinserció a la societat. Tot això representat pels tres pilars de l’organització: Formació, Dona, Superació.
Salta, Empresa d’inserció, va néixer el 2006 per iniciativa de la Fundació Ared amb el propòsit d'oferir una oportunitat professional a persones formades en cursos de l'entitat i que es troben en situació de vulnerabilitat per accedir al mercat laboral.

www.fundacioared.org