Bolaño Atelier

dijous, 2 febrer, 2017 - 19:00

Aquest és el moment. Bolaño Atelier obre les seves portes per primera vegada, amb la inauguració del nou showroom-atelier de la marca. Hem canviat. Des del 2008 l’atelier ha anat creixent, des del primer projecte que va fomentar la creació de la marca, el primer estudi, en aquell local del Poblenou, el showroom amb aires del passat, al carrer d’Aragó... Tots ells han anat forjant, en part, el background de la marca i han ajudat a fer que avui existim i que siguem aquí.

Després d’aquest breu recorregut pel passat de la marca, toca llançar-nos al futur començant pel present. És el moment d’un nou començament enfocat a seguir fent-nos forts al mercat. És desig exprés celebrar-ho amb tots els qui hem anat coneixent pel camí, amb els qui hem treballat i amb els qui hem de treballar.

És per això que volem convidar-te a la inauguració oficial del nou showroom-atelier Bolaño, que tindrà lloc el dia 2 de febrer. Allà podreu descobrir l’ambient i el savoir-faire de la marca, així com tot l’univers propi del dissenyador. A l’esdeveniment, comptarem amb la col·laboració de Vinos Afortunado i de Moritz, que oferiran les begudes, i podreu veure tant la zona de l’atelier com el showroom.

T’esperem el 2 de febrer, fins a les 22 h, al carrer Gran de Gràcia, 239, principal 2a.