FESTA D’INAUGURACIÓ H&M FLAGSHIP BARCELONA

dimecres, 1 febrer, 2017 - 20:00

La flagship d’H&M arriba a Barcelona el 3 de febrer. Abans de l’esperada obertura, durant la nit del dia 1 de febrer, la botiga albergarà una festa per a mitjans i celebritats. La flagship, situada a l’emblemàtic edifici Generali del passeig de Gràcia, número 11, obrirà les seves portes per mostrar els seus aproximadament 5.000 m² de superfície de venda, així com les zones que la converteixen en una botiga única que inclou un espai gastronòmic.

“És meravellós obrir aquesta flagship en una setmana tan especial per a la moda a la ciutat de Barcelona. Poder estar dins del programa de la 080 Barcelona Fashion reitera la nostra passió per la moda i la nostra aposta per oferir moda i qualitat al millor preu d’una manera sostenible”, diu Ralf Wein, que fa poc ha estat nomenat director general d’H&M a Espanya i Portugal.

Aquesta botiga insígnia oferirà totes les col·leccions de la marca i és una de les més grans del món. L’experiència de compra es converteix en protagonista, ateses les seves dimensiones, la seva il·luminació i la presentació cuidada al detall, en aquest nou concepte de flagship global. Les col·leccions que els clients podran trobar-hi són: dona, premamà, talles grans de dona, home, col·lecció esportiva, juvenil, infantil, cosmètica, llenceria i accessoris. A més, aquesta botiga també es convertirà en la destinació preferida, ja que oferirà la desitjada col·lecció per a la llar H&M Home.

L’interiorisme d’aquesta icònica botiga correspon al nou concepte dissenyat per a les botigues insígnia d’H&M al món. S’han creat noves atmosferes que oferiran una experiència de compra renovada i convertiran aquesta botiga en la destinació de moda preferida dels nostres clients.

La botiga obrirà les seves portes el divendres 3 de febrer, amb una gran quantitat d’activitats durant aquell mateix dia i el dissabte, per tal que tots els seus clients puguin gaudir d’aquesta gran celebració.

 

H&M Flagship, passeig de Gràcia, 11
1 febrer