PISCOLABIS DESIGNERS

dissabte, 4 febrer, 2017 - 11:00

Els dissenys més innovadors del panorama català es donaran cita els propers 4 i 5 de febrer a FUTURE OF FASHION, Jornades de Disseny emergent en moda, complements, objectes i mobiliari en el singular espai MAZDASPACE.

Es tracta d'una iniciativa de PiscolabisDesigners, plataforma de recent creació, que en aquesta ocasió compta amb el suport de la marca d'automòbils Mazda en la seva aposta per la creativitat i la innovació. Per mostrar aquests dissenys, s'instal·larà una exposició efímera inspirada en el disseny Memphis.

 

Les jornades comptaran també amb les sessions dels Dj ́s Discos Paradiso, projeccions, vídeos i una exposició fotogràfica sobre el procés creatiu, on cada un dels dissenyadors presentaran les seves propostes.

Aquestes jornades també compten amb un programa extens de xerrades entorn a l'emprenedoria i el disseny, ofertes per prestigiosos professionals de la moda, la tecnologia, el màrqueting, l'estratègia empresarial i les tendències. La cita es complementa amb un programa de taules rodones a càrrec dels dissenyadors més destacats.

info: https://www.piscolabisdesigners.org/future-of-fashion