LA 080 BARCELONA FASHION ACULL LA JORNADA CONNECTA’T, BY FUTURMOD

divendres, 2 febrer, 2018 - 10:00
LA 080 BARCELONA FASHION ACULL LA JORNADA CONNECTA’T, BY FUTURMOD

Acabem de començar el 2018 i FUTURMOD prepara el seu esdeveniment estrella: la jornada CONNECTA’T, que tindrà lloc en el marc de la 080 Barcelona Fashion, i en la qual empreses del tèxtil-moda consolidades i emprenedors/es del sector es coneixeran.
El projecte FUTURMOD pretén construir noves cadenes de valor i xarxes de relació entre emprenedors, empreses consolidades, administracions, escoles de disseny i centres de recerca, per impulsar la innovació oberta i accelerar el desenvolupament de nous negocis en el sector de la moda.
Un cop identificats els reptes de la indústria del sector, FUTURMOD ha construït una xarxa de contactes entre ambdues parts –empreses consolidades i emprenedors–, amb l’objectiu d’establir col·laboracions estables que puguin contribuir a millorar la seva competitivitat i aportar beneficis a ambdues parts.
La jornada CONNECTA’T, que se celebrarà coincidint amb la 080 Barcelona Fashion (del 29 de gener al 2 de febrer de 2018), tindrà lloc dins del Recinte Modernista de Sant Pau, el proper 2 de febrer.
En aquesta jornada, un grup d’emprenedors que participen en el projecte FUTURMOD presentaran els seus projectes davant d’un grup de responsables d’empreses de la indústria de la moda, inversors potencials, responsables d’entitats i administracions catalanes i altres emprenedors i emprenedores del sector. L’objectiu és la realització d’un gran matchmaking entre els assistents, que faciliti connexions orientades a la generació d’activitat econòmica entre els participants.

“Hi ha un enorme talent fora de les parets de la teva organització. Aprofita’l.” Henry Chesbrough

Si ets empresa o entitat vinculada al sector del tèxtil i la moda i vols assistir a aquesta jornada i conèixer nous talents, pots inscriure’t-hi a través de http://futurmod.fashion/seminaris/15-vols-con--ixer-les-noves-start-up-del-sector-de-la-moda-.html.

Durant l’any 2017, emprenedors i emprenedores amb negocis/projectes de negoci relacionats amb el món del tèxtil-moda o altres projectes vinculats amb el sector han participat en diverses accions de transferència de coneixements, mentories i reunions de treball, que han de contribuir a  prosperar en els seus negocis.

La majoria de les accions formatives es van realitzar el passat mes d’octubre i hi van assistir més de 65 emprenedors i emprenedores. Aquestes accions van ser impartides per professionals de llarga trajectòria i tractaven temes com:

  • Disseny i execució de plans de social media i màrqueting, per David Soler, @dsoler
  • Sostenibilitat i economia circular en el món de la moda, per Gema Gómez, @GemaGomezSFN
  • E-commerce i màrqueting digital, per Llorenç Palomas, @LlorensP
  • El Canvas com a model de pla de negoci operatiu, per Lídia Morcillo, @lidia_morcillo
  • Reptes de comerç exterior. Com crear una estratègia per internacionalitzar l’empresa, per Albert Pallarès, @Albert_Pallares
  • Marques amb valor, per Inmaculada Urrea, @InmaculadaUrrea

El proper 19 de gener 2018 hi haurà el darrer seminari de transferència de coneixements, en el qual es parlarà de:

  • LES CLAUS DE L’ÈXIT EN UN E-COMMERCE DE MODA, a càrrec de Llorenç Palomas, responsable del Departament de Vendes de l’empresa TRILOGI
  • ASPECTES CLAU PER TENIR ÈXIT EN EL NOU PROJECTE DE MODA: DEL DISSENY A LA DISTRIBUCIÓ, PASSANT PEL FINANÇAMENT I LA PRODUCCIÓ, a càrrec de David Garcia, director executiu de MODACC (Clúster Català de la Moda).

Inscripcions a http://futurmod.fashion/seminaris/14-les-claus-d---xit-en-ecommerce-de-moda.html (places limitades)

Ens podeu trobar a les xarxes: @FuturmodInfo i a http://futurmod.fashion i, si voleu contactar amb nosaltres, podeu fer-ho a través de l’adreça [email protected]

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

El projecte FUTURMOD està impulsat per l’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament de Manresa i l’Ajuntament de Sabadell, tots ells vinculats a l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (www.acte.net) i compta amb el suport de l’Agrupació Tèxtil FAGEPI, MODACC (Clúster Català de la Moda) i de l’Agrupació Espanyola del Gènere de Punt, i amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.