Elite Model Look: a la recerca de top models

divendres, 12 juliol, 2013 - 21:00

Com cada any, Elite Model Management engega una nova edició del concurs de talents per descobrir les noves cares de les passarel·les internacionals. El certamen té com a objectiu oferir a noies i nois l'oportunitat d'accedir al món de la moda i tenir una carrera de model internacional.

 

Sens dubte, un trampolí ideal que ha ajudat a donar el salt a models tan prestigioses com Nieves Álvarez, Cindy Crawford, Stéphanie Seymour, Linda Evangelista o Gisele Bundchen. La recerca s'ha realitzat través de 5 càstings oberts al públic que han recorregut tota la geografia espanyola: des de Barcelona a Madrid, passant per Alacant, Màlaga i La Corunya.

 

Creat en 1983 sota el nom de Look of the year, el concurs Elite Model Look és el més prestigiós certamen dins del sector i s'ha convertit en l’aparador més important per a nous talents. A part de les condicions físiques, Elite Model Look busca joves amb personalitat, extrovertidos i sobretot amb vocació internacional. En aquesta recerca han comptat amb el suport dels patrocinadors TRESemmé i Rowenta, que han estat presents en totes les etapes del certamen.