Conferència "IED Moda i sostenibilitat" - Auditori Sala Pau Gil

dijous, 3 juliol, 2014 - 16:00
“Responsabilitat social i sostenibilitat”

L’IED Barcelona amb Malas Meninas: la traducció de valors en la moda.

 

Una trobada per mostrar que, dins del sector de la moda, existeixen iniciatives que combinen els interessos legítims de l’empresa amb el compromís genuí per un impacte positiu a escala social i mediambiental. També es presentarà la col·lecció “Soleada Barcelona”, dissenyada per l’alumna de disseny de moda de l’IED Barcelona Nina Sibiratkina, i que és el resultat d’un projecte de col·laboració entre l’escola i Malas Meninas.

 

Els punts clau de la xerrada seran:

 

  • Que Malas Meninas, marca social de llar i estil de vida, confeccionada per A Puntadas, és un símbol de compromís, de disseny, de bellesa, de traçabilitat i d’inclusió. Charo Mora, especialista en cultura de moda i membre del Comitè d’Honor de la marca.
  • Que A Puntadas, empresa social de confecció tèxtil, ofereix oportunitats d’inserció laboral a dones en risc d’exclusió social. Rosa Escandell, gerent de l’empresa.
  • La necessitat d’integrar els valors de la moda ètica i sostenible en la formació dels futurs dissenyadors. Pilar Pasamontes, directora científica de Moda de l’IED Barcelona.

 

 

Auditori Pau Gil
3 de juliol
16.00 h