La Roca "Barcelona Designers Collective"

dilluns, 30 juny, 2014 - 12:00

El glamour de la red carpet es trasllada a la Roca Village per rebre a la dissenyadora d’una de les firmes preferides de les celebrities: Marchesa. La seva dissenyadora i cofundadora, Georgina Chapman, és l’encarregada d’inaugurar la pop-up store de Barcelona Designers Collective. La dissenyadora de celebrities com Penélope Cruz, Rihanna, Jennifer López i Blake Lively, entre moltes altres més, exerceix d’ambaixadora i presidenta del jurat d’aquest projecte tan especial que té com a objectiu recolzar el talent emergent de Catalunya.

 

El jurat que ha escollit als guanyadors de Barcelona Designers Collective també participa a l’acte: Colin McDowell, dissenyador, periodista, escriptor i crític de moda, considerat un del grans influents del món de la moda; Rosa Tous, vicepresidenta Corporativa de Tous; Núria Basi, presidenta d’Armand Basi; la model Verónica Blume; Rosa Esteva, creadora i dissenyadora de Cortana; Núria Mora, directora creativa de continguts de la 080 BCN Fashion; Daniela Agnelli, directora del magazine de Telegraph; Kim Hersov, editora de moda i estilista i Carlos Santana, director de retail de Value Retail a Espanya.

 

A l’acte també participen el Conseller d’Empresa i Ocupació Felip Puig, Miquel Rodríguez, gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM), Xavier Espasa, director de l’Agència Catalana de Turisme i Elena Foguet, Business Director de Value Retail Espanya.

 

LA ROCA VILLAGE
BARCELONA DESIGNERS COLLECTIVE
OPENING POP UP BOUTIQUE
DILLUNS, 30 DE JUNY
12.00 h