Dj Sessions Lepht (Sonopro)

dijous, 2 juliol, 2015 - 13:30

Sonopro neix oficialment l’any 2009, després d’un llarg projecte de molts anys. El concepte: ajuntar un equip docent de primer nivell i acostar a tot aquell qui ho vulgui una formació de qualitat i de futur. Tu hi poses les ganes i nosaltres fem la resta.

 

Senzill, oi? Bé, doncs som la primera i única institució privada que basa la seva formació en les necessitats reals de l’alumne, som flexibles en horaris, oferim grups reduïts i realitzem pràctiques en projectes reals. A més, el preu de la teva formació no serà un obstacle.

 

En aquests anys, gràcies al nostre model de formació, hem crescut fins a convertir-­‐nos en una escola de referència en el món audiovisual. Som una de les escoles amb major nombre d’alumnes per any i de diferents nacionalitats, i col·laborem amb institucions a escala internacional.

 

La nostra millor inversió és la teva formació.

 

Formar estudiants autosuficients i capaços de realitzar tot treball d’àudio en l’àmbit d’estudis de gravació, ràdios, TV, presentacions musicals o tot el que requereixi operació de sistemes d’àudio i l’operació d’equips de so.
Fomentar les habilitats i recursos per operar amb sistemes sofisticats de gravació, tant digitals com analògics, realitzant muntatges audiovisuals…

 

Impulsar la inserció laboral dels alumnes, oferir-los mètodes i capacitats per a la cerca òptima de feina.

 

Sonopro: www.sonoprobarcelona.com
Facebook Sonopro: https://www.facebook.com/SonoproBarcelona

 

 

 

Dia:
dijous, 2 de juliol
Horari:
MAERTZ (Marc Camps) – Estudiant SONOPRO: 11:00 - 13:00
LEPHT (Alan Martínez) – Estudiant SONOPRO: 13:30 - 15:30