CONFERENCIA ECCENTRIC LIVES IN FASHION per Lynn Yaeger i Mickey Boardman

divendres, 1 juliol, 2016 - 12:00

Un divertit duel dialèctic entre dos gurús del fashion novaiorquès. Amics i col·legues de professió, Yaeger i Boardman faràn un àcid repàs del panorama de la premsa de moda actual en el to crític i simpàtic que els caracteritza.

 

LYNN YAEGER

Quan Lynn Yaeger era un nadó les seves primeres paraules van ser pràcticament “porta’m de compres!”. La seva passió per la moda va quedar reflectida quan va fer les seves primeres passes – res de pantalons! Només tutus i vestits!

 

Quan va créixer, va començar a interessar-se per escriure crítiques sobre moda – el que era una possible manera d’obtenir diners per comprar més coses. Però va funcionar! I ara Lynn, qui viu i treballa a Nova York – però gaudeix viatjant per les principals capitals i les petites ciutats del món (especialment per visitar les seves botigues d’antiguitats i mercats) – és l’editora col·laboradora de Vogue Amèrica i també escriu sobre moda, joies antigues, viatges i altres temes (fins i tot política! ) al New York Times, el Travel and Leisure, el Architectural Digest, el Wall Street Journal Magazine, entre d’altres.

 

* Fotografia: DIETMAR BUSSE

 

MICKEY BOARDMAN

Es va criar a Hanover Park, Illinois i va graduar-se a la universitat de Purdue al 1989 amb un grau d’espanyol.  Després de llicenciar-se, va passar un any com a professor a Madrid abans de traslladar-se a Nova York per estudiar disseny de moda a la Parsons School of Design. Des de 1993, ha escrit la columna de consells “Ask Mr.Mickey” a PAPER, on va començar a treballar com a becari. Els seus escrits també han aparegut a T: The New York Times Style Magazine, Out i l’edició alemanya de Vogue. Compta amb constant presència als escenaris socials i de moda de NYC i sovint apareix com a comentarista cultural, expert en estil de vida i gurú de la moda en cadenes com VH-1, A & E, CNN, E! y Foz News.

 

Boardman ha estat reconegut per New York Magazine com “una de les cares més fotografiades de Nova York” i va ser votat per Fashion Week Daily com “un dels personatges més convidats de la ciutat”. Ha aparegut a llibres com “Smile i-D: Fashion & Style, 20 years of I-D Magazine”, “Eccentric Glamour” de Simon Doonan i “Look: Portraits Backstage at Olympus Fashion Week” de Timothy Greenfield-Sanders.

 

 

Il·lustració d'IVAN FORCADELL.

 

1 DE JULIOL DE 12:00 A 13:30
SALA DE CONFERÈNCIES