Masterclass Margherita Maccapani Missoni

dimecres, 28 juny, 2017 - 13:00

The Missoni family. Born into fashion

 

Des que va néixer, Margherita Maccapani Missoni ha crescut envoltada de moda. Filla gran d'Angela, directora creativa d'una de les cases més respectades de la moda italiana en internacional, i la néta dels fundadors Ottavio i Rosita, la seva vida s'ha vist influïda pels grans noms de la creativitat i l'estil. Avui Margherita s'ha convertit en una protagonista per mèrit propi al món de la moda, amb la seva pròpia firma, Margherita Kids.

 

Lisa Lovatt-Smith va ser la directora de moda més jove de la història de Vogue. La seva interessant i atrafegada vida la va acabar conduint a Ghana on va crear OAfrica, una ONG dedicada a l'ajuda a la infància més desfavorida. Amiga de la família Missoni i molt propera a Angela, directora creativa de la firma i mare de Margherita, a la qual coneix des que era una nena, va fer que aquesta jove visqués en la seva pròpia pell el quefer de la seva organització, passant llargues temporades cooperant. Avui, Margherita és l'ambaixadora de OAfrica a Itàlia.

 

Margherita acudeix a 080 Barcelona Fashion en representació de la seva mare Angela per recollir el Fashion Tribute que aquest certamen ofereix cada any a noms clau d'aquesta indústria. The Missoni family. Born into fashion

serà un tête à tête públic, un xerrada íntima on ella i la Lisa recorreran les seves trajectòries vitals en un diàleg de dues amigues que comparteixen l'amor per la vida, els nens, la creació i la bellesa.