TEXMEETING BY TEXFOR

dijous, 29 juny, 2017 - 09:00

La Confederació de la Indústria Tèxtil - Texfor, torna a organitzar, en el marc de la 080 Barcelona Fashion, la 5a edició del Texmeeting by Texfor, el punt de trobada anual del sector del tèxtil, on crear debat, donar solucions i generar treball en xarxa.
 

En aquesta edició del Texmeeting, sota el lema “Textile advanced manufacturing: construyendo el futuro”, es posa sobre la taula el canvi de model industrial que imposa la nova onada tecnològica i del qual tampoc s’escapa la indústria tèxtil. Les tecnologies digitals entren a les plantes de producció i fan de lligam entre els diferents departaments clau de l’empresa, des del disseny fins a l’administració de la mateixa empresa. En especial, eines de dades massives, de simulació i d’internet de les coses generen nous models de negoci en nínxols de mercat que en alguns casos fins i tot eixamplen el mercat de destinació tradicional.
 

Texmeeting by Texfor tindrà lloc el 29 de juny a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona, en el marc de la passarel·la catalana, i s’hi espera una afluència d’unes 150 persones, entre empresaris, professionals, dissenyadors, premsa i estudiants del sector.

https://texmeetingbytexfor.com/