TEXMEETING BY TEXFOR

divendres, 29 juny, 2018 - 09:00

Lloc: Auditori Francesc Cambó

La Confederació de la Indústria Tèxtil, TEXFOR, torna a organitzar en el marc del 080 Barcelona Fashion la 6ª edició del TEXMEETING by Texfor, el punt de trobada anual del sector  Tèxtil, on crear debat, donar solucions i generar networking.
 
Vivim un moment de canvi especialment transcendent, una època disruptiva marcada per la constant evolució, que pren el pols a les empreses d'avui en dia i que els obliga a adaptar-se ràpidament, a anticipar-se als esdeveniments per ser competitives.
 
Són molts i diversos els aspectes a tenir en compte i és per això que en aquesta edició del Texmeeting, sota el títol TENDÈNCIES: AVANÇAR EN TEMPS DE DISRUPCIÓ, parlem de tendències sociopolítiques, tecnològiques, de propietat intel·lectual, en economia circular, industrials, de nous models de negoci, entre molts altres temes, una mirada al que ens impactarà demà per poder millorar avui.
 
TEXMEETING by Texfor tindrà lloc el 29 de juny a la sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona en el marc de la passarel.la catalana i s’espera una afluència d’unes 150 persones entre empresaris, professionals, dissenyadors, premsa i estudiants del sector.

 
https://texmeetingbytexfor.com/