080 Barcelona Fashion Showroom

dimecres, 26 juny, 2019 - 10:30


 

080 Barcelona Fashion Showroom

Lloc: Sala Hipòstila
De 10:30 a 21:00
 

 

Impulsant la competitivitat de la Moda Catalana 

Els valors que defineixen a Modacc són la recerca de coneixement, la cooperació i el dinamisme de les empreses i persones que formem part del clúster.

El Clúster Català de la Moda (Modacc) és una organització sense ànim de lucre que integra més de 145 empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant del negoci de la moda a Catalunya.

Des del Clúster impulsem la Competitivitat de l’Ecosistema Moda de Catalunya mitjançant iniciatives individuals i col•lectives de valor afegit orientades a les empreses del sector.

La finalitat principal de l’entitat és fomentar la cooperació entre empreses i professionals, la promoció de serveis i iniciatives d’internacionalització, networking, formació, investigació, desenvolupament i innovació, així com qualsevol altra iniciativa orientada a la millora competitiva. Modacc té presència comercial als Estats Units, a l’Àsia, a Nord d´Europa i a l’Amèrica del Sud.

L’activitat del Clúster, en cooperació amb altres entitats públiques i privades, ha de facilitar el creixement de l’activitat econòmica, l’ocupació, la transferència entre creativitat i indústria, així com l’enfortiment de la marca Catalunya com un país líder en la indústria creativa del disseny i de la moda europea.
 
 

 

Contacte i informació
 
Susana Barasoain – Cristina Afanador
[email protected]
www.080barcelonashowroom.com
www.modacc.cat
+34 934 151 228
 

080 Barcelona Fashion Showroom

(25 / 26 Juny 2019 )

Lloc:Sala Hipòstila
De 10:30 a 21:00

 
 

El Clúster Català de la Moda (Modacc),  en cooperació amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM-Generalitat de Catalunya), estem treballant novament, per portar compradors, distribuïdors i/o agents a la 080 Barcelona Fashion, en el marc d’una vuitena edició del 080 Barcelona Fashion Showroom.
 
www.080barcelonashowroom.com/#home
 
L’objectiu d’aquesta iniciativa és reforçar la dimensió comercial – internacional de la 080 BARCELONA FASHION mitjançant l’atracció de compradors internacionals i l’organització d’agendes de treball amb marques de moda,  en l’entorn de la propera edició d’hivern de la setmana de la Moda Catalana.
 
Més de 20 marques participaran en aquest Showroom que durarà en exclusivitat dos dies, 25 i 26 de  Juny de 2019, en la Sala Hipòstila dins del Recinte Modernista de Sant Pau.

Desde Modacc estem fent una labor comercial, per convidar no solament a compradors internacionals, sinó també a tot el multimarca i professional del sector de la moda, que vulguin accedir a l'espai del 080 Showroom, dins del 080 Barcelona Fashion.
 
 

 

Contacte i informació
 
Susana Barasoain – Cristina Afanador
[email protected]
www.080barcelonashowroom.com
www.modacc.cat
+34 934 151 228