TEXMEETING BY TEXFOR

dimarts, 25 juny, 2019 - 09:00

Lloc: Fira Barcelona 

La Confederació de la Indústria Tèxtil, TEXFOR, torna a organitzar , en el marc del 080 Barcelona Fashion i aquest any dins del recinte de la fira ITMA, la 7ª edició del TEXMEETING by Texfor, el punt de trobada anual del sector  Tèxtil, on crear debat, donar solucions i generar networking.
 
TEXMEETING és la millor plataforma per a donar força als objectius que situïn al tèxtil de capçalera en l’important lloc que li correspon com a motor de progrés, innovador, exportador i adaptat al mercat globalitzat.
 
Amb el lema Work intl Progress, tractarem la internacionalització des de diferents punts de vista, des del sentit clàssic del concepte fins l’impacte que té la digitalització i la innovació en el nou context, la creixent importància de la sostenibilitat a nivell global i el repte que suposa la traçabilitat per a tota la cadena de subministra.
 
TEXMEETING by Texfor tindrà lloc el 25 de juny a la Fira Barcelona – Gran Via en el marc de la fira de la ITMA i s’espera una afluència d’unes 150 persones entre empresaris, professionals, dissenyadors, premsa i estudiants del sector.
 
https://texmeetingbytexfor.com/

Texfor, la Confederació de la Indústria Tèxtil, és l'entitat del tèxtil de capçalera amb major representativitat del sector, un punt de trobada per a les diferents empreses de la cadena de valor i els seus proveïdors, un espai per crear sinergies i potenciar la cooperació.

Texfor creu en la indústria tèxtil i en el seu futur. Per això, treballa dia a dia per tal de donar resposta a l'evolució del sector i facilitar les eines necessàries perquè les empreses tèxtils siguin competitives.

Un equip d'especialistes dóna solucions específiques per al sector tèxtil en els diferents àmbits de l'empresa, sostenibilitat, formació, internacionalització, innovació, jurídic, fiscal i laboral, entre altres. Texfor s'avança a les necessitats del sector a través de projectes transformadors que impactin en la competitivitat de les empreses.

Representen el sector tèxtil davant les administracions públiques, sindicats, organitzacions empresarials, mitjans de comunicació i altres institucions tant d'àmbit nacional com internacional.

TEXFOR

C/ Sant Quirze, 30 - 08201 Sabadell – BCN

[email protected]   +34 93 745 19 17

www.texfor.es