EPSON IMPULSA LA IMPRESSIÓ TÈXTIL DIGITAL EN LA MODA

Barcelona Lifestyle
dimecres, 31 gener

En l’àmbit del disseny i de la imatge, Epson compta amb una llarga trajectòria de suport de grans professionals de la fotografia i la creació audiovisual, que confien en la tecnologia d’impressió i videoprojecció de la multinacional japonesa per la seva elevada qualitat i precisió.
.
Amb la irrupció de la impressió tèxtil digital, Epson s’ha convertit en el partner ideal per a grans dissenyadors, capaços de generar col·leccions exclusives amb una excel·lent qualitat i superant les expectatives dels seus més difels seguidors.
.
La col·laboració d’Epson i el dissenyador Ion Fiz aconsegueix mostrar com la tecnologia d’impressió digital és un recurs òptim per a creadors de moda i tendències, amb uns resultats excel·lents i una capacitat infinita.
.
‘Epson by Ion Fiz’  mostra que moda i tecnologia poden constituir una aliança perfecta. El món de l’alta costura i la tecnologia més avançada en impressió digital tèxtil poden motivar dissenys encara més avantguardistes, respectant els criteris de qualitat dels grans dissenyadors de moda i fent que aquests tinguin més temps per dedicar al procés creatiu.
.
Les teles del vestuari del projecte ‘Epson by Ion Fiz’ es van estampar directament per les impressores tèxtils d’Epson, cosa que ha permès que el dissenyador se centri més en tasques de disseny i no de gestió de proveïdors i materials. “Aquesta tècnica d’estampació digital facilita tenir més temps per crear i desenvolupar les formes de la col·lecció i no estar tan pendent de proveïdors. Guanyar temps és un luxe per al dissenyador. A més, amb Epson saps que no hi haurà errors i que tot sortirà bé”, afirma Ion Fiz.
Amb aquest projecte i altres com el liderat pel dissenyador britànic Richard Quinn per vestir els protagonistes de la gira de Lady Gaga, Epson vol mostrar al públic que la tecnologia és capaç de fusionar-se amb l’alta costura per desenvolupar dissenys atrevits, sorprenents, on l’únic límit és la imaginació.
.
Descobreix més a www.epson.es/textil i al 080 Barcelona Fashion, on Epson s’estrena com a patrocinador. Al seu estand del village podràs veure en directe les seves impressores i comprovar l’alta qualitat que brina la seva tecnologia. A més, aquesta tarda, el públic acreditat podrà aprendre més sobre el tema a través d’una taula rodona i un taller pràctic organitzat dins del marc de les activitats paral·leles d’aquesta 21º edició.