FEVER-TREE, NOU PATROCINADOR DEL 080 BARCELONA FASHION

Barcelona Lifestyle
diumenge, 29 gener

Fever-Tree és una marca londinenca de tònica premium, cèlebre per aportar un toc personal i no convencional a aquesta refrescant beguda, utilitzant els millors ingredients naturals i amb un clar objectiu: el respecte pel sabor. Aquesta filosofia l’ha convertit en la tònica preferida per elaborar el gin&tonic, com podrem comprovar en aquesta 19ª edició del 080 Barcelona Fashion, on Fever-Tree s’estrena com a patrocinador.
.
Segons expliquen des de la companyia, la seva presència al 080 Barcelona Fashion s’alinea amb el core de la marca ja que la indústria de la moda s’identifica amb la seva faceta de #NaturalHunter, al ser un sector on els dissenyadors estan sempre buscant, explorant i innovant per donar un sentit a la forma d’expressió i oferir el millor, sent un inconformista.
.
Així, en aquesta 19ª edició, Fever-Tree disposarà d’un Gin-Truck habilitat de les 17 h a les 19 h perquè els visitants del Village situat a l’Open Area puguin gaudir d’un gin&tonic i viure l’experiència d’un autèntic #NaturalHunter. A més, de 14 a 17 h proposaran als assistents al 080 el joc de la “MixerRuleta” on tindran l’oportunitat de provar i fer el seu perfecte mixer amb els “Society Bartenders” de Fever-Tree i de 18 a 20:30 h tindran happy-hour per prendre el mixer que més els agradi.