GRAMONA APOSTA PER LA MODA DEL 080 BARCELONA FASHION

Barcelona Lifestyle
dimarts, 31 gener

El 1881, Pau Batlle va fundar la seva pròpia bodega, comprant les vinyes de la Pau, en la Vall de la Noia (Catalunya), on havia treballat el seu pare, Josep Batlle. Aquest va ser el germen de Gramona, una bodega dirigida avui per la cinquena generació, que ha sabut mantenir el savoir-faire artesanal d’aquella època malgrat el pas del temps, i de les modes. Així, a Gramona no només cuiden cada detall dels seus vins i caves per transmetre un caràcter i estils únics, sinó que també les mans delicades de la casa treballen treballen en la posada a punt de les botelles, ja que busquen l’excel·lència tant en els seus vins com en el vestit que els envolten.
.
Igual que el dissenyador es preocupa de cada puntada i cada patró per crear una peça única amb les millors teles, Gramona posa a cada etiqueta, a cada lacre i a cada cel·lofana la mateixa cura de qui sap que crea una peça única. Aquesta similitud amb el món de la moda fa que la participació de Gramona com a patrocinador aquesta 19ª edició del 080 Barcelona Fashion com a vi i cava oficials del certamen resulti en una combinació perfecta. “Creiem a donar suport a la cultura” explica Xavier Gramona, vicepresident de la bodega. “Ens sentim com a casa dins d’un món en què, sovint, es treballa artesanalment i sobre la identitat de les persones” afegeix.
.
I és el que el producte Gramona té molt a veure amb la creativitat, i no tant amb les tendències, sinó amb aquella peça pensada a consciència i que perdura en el temps. Perquè la moda és, com el bon vi, una manera d’escenificar el pas del temps.