Kave Home s’inspira en la moda per als seus mobles de disseny

Barcelona Lifestyle
divendres, 2 febrer

La marca de mobles i decoració Kave Home s’uneix al 080 Barcelona Fashion per vestir-la de disseny i tendència. La seva unió amb el món de la moda ve de lluny, sent la seva principal font d’inspiració. Perquè, a Kave Home defensen que, així com el teu outfit parla de tu, de la teva personalitat i el teu estil, el caràcter únic i intransferible que et defineix també l’expresses a través de casa teva, amb mobles i decoració de tendència que barreges com tu només saps fer. Perquè la teva casa ets tu.
 
En aquesta 21ª edició, Kave Home ha apostat per l’eclecticisme en la seva màxima expressió. Una barreja d’estils amb un denominador común: peces amb molta personalitat capaces de connectar amb tot proud funrtinure victim. Aquest és el seu lema i el seu esperit.
 
A la 080 Barcelona Fashion trobaràs des de butaques de vellut a sofàs d’aires mid century, sense oblidar el toc glam. Tota una provocació pròpia de Kave Home que no deixa indiferent ningú ideal per a una cita ineludble per als amants de la moda que, a més, coincideix amb l’estrena de la seva nova web.