LA ROCA VILLAGE AMB LA MODA DEL 080 BARCELONA FASHION

Barcelona Lifestyle
dilluns, 6 març

La Roca Village es manté fidel al seu compromís a recolzar el talent, la creativitat i la innovació, especialment en moda i disseny. Per aquest motiu, edició darrera edició, segueix col·laborant amb 080 Barcelona Fashion com plataforma de promoció i difusió de la moda catalana al món.
.
La Roca Village, a través de la seva plataforma Barcelona Designers Collective, desenvolupa iniciatives que contribueixen a posicionar Barcelona i Catalunya com punt de trobada per al talent nacional i internacional. El projecte ha comptat en les seves diferents edicions amb dissenyadors de 080 Barcelona Fashion com Krizia Robustella, Mirian Ponsa o Georgina Vendrell.
.
La Roca Village és la destinació imprescindible per oferir als visitants una experiència de compres única i de luxe. A les més de 130 boutiques que formen el Village, se sumen noves firmes internacionals com Vivienne Westwood, Etro, Dsquared i Roberto Cavalli. Amb aquestes noves obertures i a través dels seus exclusius serveis d’hospitalitat: personal shopper, staff multilingüe, centres d’informació turística, wi-fi gratuït, entre d’altres, La Roca Village garanteix una experiència de compra memorable a tots els seus visitants.