LAS 2 VACAS, NOU PATROCINADOR DEL 080 BARCELONA FASHION AQUEST ESTIU 2017

Barcelona Lifestyle
dilluns, 3 juliol

Las 2 vacas és una marca de iogurts naturals i ecològics que s’estrena com a nou patrocinador del 080 Barcelona Fashion en aquesta edició d’estiu. Al Village de l’Open Area compta amb un stand on provar les varietats que ofereix dels seus iogurts, elaborats amb llet i fruita ecològica per oferir un producte de màxima qualitat i respectuós amb l’entorn.
.
Aquest va ser l’objectiu dels fundadors de la companyia fa 33 anys. El 1983 Gary Hirshberg i Samuel Kaymen van fundar Stonyfield, una escola per promoure l’agricultura sostenible als Estats Units que ajudava als grangers a convertir-se en ecològics. Però el seu somni anava més enllà: volien apropar la cultura ecològica a tot el món. Per això, van començar a produir iogurts ecològics a través de la seva marca Stonyfield, que va esdevenir el número 1 en vendes als EUA.
.
La seva primera incursió internacional va ser a França el 2006 i deu anys més tard Las 2 vacas va entrar al mercat espanyol. D’aquesta manera, ha introduït els seus iogurts ecològics certificats a les grans superfícies per tal de, complint el somni del Gary i el Samuel, fer més accessible l’alimentació ecològica, promoure una vida més saludable per als consumidors i amb una producció respectuosa amb el planeta.