Mercedes-Benz AutoBeltran referma el seu compromís amb la moda

Barcelona Lifestyle
dimecres, 31 gener

AutoBeltran, una empresa amb més de 40 anys de trajectòria a la ciutat de Barcelona, s’ha aventurat en el món de la moda convertint-se, per primera vegada, en patrocinador i cotxe oficial de la 080 Barcelona Fashion, amb la col·laboració de MiniVips. Sent concessionari oficial de Mercedes-Benz i Smart, és una empresa familiar que sempre s’ha caracteritzat per oferir el millor servei als clients i apostar fort per la innovació.

L’any passat AutoBeltran va iniciar el seu compromís amb el món de la moda: no només va patrocinar els exitosos dissenyadors Óscar León i Jordi Dalmau, sinó que a més va participar al certamen de futurs dissenyadors Fashion Designers Experience, com a patrocinador oficial.
 
Durant aquesta setmana, AutoBeltran compta amb un estand obert a tots els convidats, on es portarà a terme una acció col·laborativa amb el dissenyador Óscar León avui dia 31 de gener a les 19h. A través d’ella es regalaran samarretes amb dissenys propis exclusius. A més, hi ha ofertes úniques de vehicles Mercedes-Benz durant la 080 Barcelona Fashion per als assistents, i l’opció de guanyar un cap de setmana amb el GLA, el cotxe oficial, que està exposat tota la setmana al Recinte Modernista de Sant Pau, seu d’aquesta 21ª edició.