OI MAGAZINE PRESENTA NOVA IMATGE AL 080 BARCELONA FASHION

Barcelona Lifestyle
divendres, 3 març

Referent del millor lifestyle de luxe, la revista Oi Magazine, de l’exclusiva consultoria immobiliària Oi Realtor, se suma al 080 Barcelona Fashion com un dels sponsors de la seva 19ª edició celebrada al Teatre Nacional de Catalunya. En el marc del certamen, la revista va celebrar el seu segon aniversari amb una gran festa dimecres 1 de febrer que va servir, a més, com a presentació del vuitè número de la publicació, un número molt especial perquè presenta un important canvi d’imatge, i editorial.
.
La nova estètica d’Oi Magazine aposta per un públic més ampli i noves cares del panorama multimèdia. L’exemplar de gener ve apadrinat per Marta Riumbau, una de les youtubes més influents (portada del número) i de Miriam Lao, emprenedora i fundadora d’Ingenius. Juntament amb elles, a les pàgines de la revista apareixen noms del món de la moda com la top catalana Verónica Blume, de l’art com Fabio Novembre i de l’economia com Gonzalo Bernardos.
.
Molts d’aquests rostres coneguts no es van volen perdre la festa al 080 Barcelona Fashion per celebrar amb Oi Magazine la seva imatge renovada. La noia de portada Marta Riumbau, Ona Carbonell i Elena Estaun són algunes de les figures que van assistir a aquest acte destacat de la festa de la moda que és el 080 Barcelona Fashion.