SOHO HOUSE BARCELONA ÉS L'HOTEL DELS AMANTS DE LA MODA

Barcelona Lifestyle
dijous, 1 febrer

El passat 11 de gener, Soho House va celebrar la roda de premsa de presentació de la 21ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion donant així el tret de sortida d’aquesta edició en un acte on van assistir més de 50 mitjans de comunicació.
 
Al llarg de la setmana de la moda catalana, Soho House també s’encarrega d’allotjar a premsa, celebritats i influencers tant nacionals com internacionals vinculats al món de la moda i avui dijous 1 de febrer celebrarà l’afterparty oficial de la 080 Barcelona Fashion en presència de Custo Barcelona.
 
El seu spa Cowshed Relax, obert al públic i situat a l’interior de l’edifici de Soho House Barcelona, compta amb un stand propi al village de l’Open Area al Recinte Modernista de Sant Pau. Cada dia, Cowshed spa sorteja productes de bellesa de la seva marca pròpia Cowshed i tractament facials i corporals al seu spa entre tots els participants.
 
Sobre Soho House & Co.
Soho House es va fundar a Londres el 1995 i es va idear com un club privat per als socis de la indústria cinematogràfica, dels mitjans i de les arts. El grup ha anat creixent poc a poc fins a arribar a les seves 16 seus actuals a tot el món, a més de restaurants, cinemes, spas i hotels.
Cada seu és lleugerament diferent a la resta per la seva ubicació, encara que els valors de totes elles han estat sempre els mateixos: convertir-se en una llar acollidora per a tota una comunitat de ments afins i creatives, allà on siguin.
 
Sobre Cowshed Relax Barcelona
Cowshed Relax és l’spa del recentment inaugurat Soho House Barcelona. Cowshed va néixer al Regne Unit fa 23 anys i és una marca consolidada a nivell internacional. Compta amb spas a tots el món incluint Nova York, Londres, Berlón i Istanbul. El seu spa es defineix per ser un spa social, divertit i diferent d’aires vintage i compta amb una piscina interior climatitzada, 4 cabines de tractaments i 4 espais per a manicures i pedicures.
Es treballa amb productes naturals de marca pròpia basats en olis essencials, que s’utilitzen per a tots els seus exclusius tractaments.