TORNA EL FESTIVAL DE BOTIGUES EFÍMERES REC STORES D’IGUALADA

Barcelona Lifestyle
dimecres, 8 maig

Del 8 l’11 de maig, el barri del Rec d’Igualada torna a acollir la millor moda per a home, dona i nens de la mà del Rec Experimental Stores. El festival de botigues efímeres celebra dues edicions a l’any i transforma aquest emblemàtic barri industrial amb les seves vendes especials de roba i complements.
 
Les antigues fàbriques del Rec es trasformaran en 64 pop-up stores per a 100 marques i dissenyadors que vendran les seves col·leccions al públic assistent. L’equilibri entre la moda d’autor i grans marques internacionals és una de les claus de l’èxit d’aquesta iniciativa on trobem molts noms de la 080 Barcelona Fashion. Txell Miras, Miriam Ponsa i Josep Abril comparteixen una pop-up store, mentre que firmes emergents com Who, Carlotaoms, Rita Row, Ssic and Paul, Pau Esteve i Killing Weekend s’aniran succeint en una botiga efímera dedicada al talent emergent.
 
També hi serà present Xavi Grados, guanyador del concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0 2019 que podrà viure aquesta experiència en primera persona i mostrar i vendre les seves col·leccions als més de 120.000 assistents que solen visitar el Rec a cada edició.
 
Pel que fa a marques, altres noms habituals de la 080 són Sita Murt, Antonio Miro, Como un pez en el agua, Little Creative Factory, Teoh & Lea, Punto Blanco i Torras, totes elles presents en aquesta edició de primavera del Rec.0. Conviuran amb d’altres de moda infantil como Tiny cottons, Nobodinoz i Bobo Choses així com de textil per a la llar com Textura, a més de complements com Woody’s, Ash, Arnette, Converse… entre moltes altres.
 
A més de la moda, el festival Rec Stores també presenta una variada oferta gastronòmica sota el nom de Rec Street Food amb 32 food trucks per agafar forces entre compres. I es dinamitzaren les jornades amb concerts i altres propostes culturals gràcies al Rec Music Festival. Quatre dies plens de moda i oci a Igualada que tindran un record amb el segell 080. I és que la dissenyadora Txell Miras és l’encarregada del disseny de la samarreta d’aquesta edició del Rec Stores, un exemple perfecte de la gran comunió que existeix entre la passarel·la catalana i el festival de botigues efímeres.