LES NOVETATS DE LA 2ª EDICIÓ DEL LCI BARCELONA FASHION FILM FESTIVAL

Cooltura
dimarts, 7 agost

Amb el suport de Movistar -un dels patrocinadors del 080 Barcelona Fashion- l’any passat naixia el festival de cinema de moda Barcelona Fashion Film Festival (BFFF) amb l’objectiu de fomentar el talent jove i emergent en la producció audiovisual dins del sector de la moda. Aquest 2018, el festival passa a anomenar-se LCI Barcelona Fashion Film Festival pel recolzament de l’escola de moda LCI Barcelona i va obrir convocatòria fins a finals de juliol per a tots aquells que volguessin presentar la seva peça audiovisual i optar a algun premi.
 
En aquesta edició 2018, el LCI Barcelona Fashion Film Festival amplia les categories dels premis. Als ja existents de Millor Fashion Film, Millor Fashion Film Emergent, Millor Estilisme, Millor Estilisme Emergent, Millor Idea, Millor Idea Emergent, Millor Direcció de Fotografia i Millor Direcció de Fotografia Emergent, ara s’hi suma Millor Direcció d’Art i Millor Direcció d’Art Emergent per reconèixer els diferents perfils professionals que s’amaguen darrera d’un fashion film.
 
Les impulsores del festival, Eva Font, Alba Piris i Andrea López, van presentar aquesta i la resta de novetats de la segona edició del LCI BFFF en un acte a Soho House Barcelona -seu de la roda de premsa de la 22ª edició de la passarel·la 080- on també va participar Víctor Claramunt, un dels directors de fashion films més importants del món, guanyador del premi al millor director al festival internacional de La Jolla als Estats Units i col·laborador de firmes com Andrés Sarda, Longchamp i Adidas.
 
Víctor Claramunt és un dels membres del jurat d’aquesta segona edició juntament amb l’actriu Mariona Ribas, el dissenyador de moda Toni Miró, la directora de la revista Metal Magazine Yolanda Muelas, la influencer Anna Ponsa, el CEO de l’agència XXL Comunicación Alex Estil·les, la dissenyadora del 080 Krizia Robustella, la dissenyadora de joies Nuria Torrente i la directora del Museu del Disseny Pilar Vélez.

Ells seran els encarregats d’escollir els guanyadors entre els finalistes que sorgiran de totes les candidatures presentades. El comissionat que haurà de seleccionar els finalistes està format per la directora i productora de cine Judith Colell, la periodista especialitzada en moda Charo Mora -vinculada al festival Moritz Feed Dog-, la consultora de moda Maya McCarthy, el dissenyador i director d’art Fabricio Pérez i la doctora en Antropologia Social i Cultural a més de co-comissària de l’exposició “El cos vestit” del Museu del Disseny, Sílvia Ventosa.
 
Experts de primer nivell per seleccionar el millor talent emergent en producció i realització audiovisual en el sector de la moda. Ells, i els aspirants, a més de tots els amants de la moda i el cinema es donaran cita a la gran gala final de la 2ª edició del LCI Fashion Film Festival que se celebrarà el 25 d’octubre al Museu del Disseny de Barcelona. A més, durant les setmanes prèvies, es realitzaran activitats especials, workshops i ponències relacionades amb la moda, el cine, la publicitat i, per descomptat, els fashion films.
 
Crèdits foto: barcelonafashionfilmfestival.net