L’ESCOLA D’ARTS I TÈCNIQUES DE LA MODA CELEBRA ELS SEUS 50 ANYS

Cooltura
diumenge, 18 febrer

Fundada el 1968, l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda (EATM) celebra enguany el seu 50è aniversari amb una nova iniciativa educativa: tres postgraus de Moda, amb què inaugurarà una nova etapa en ensenyament superior.
 
Constituïda per un grup de fabricants del tèxtil i la confecció, EATM va ser la primera escola que es va dedicar a formar professionals del sector de la moda a nivell universitari a l’estat espanyol. En els seus 50 anys de vida, ha format figures destacdes del disseny català, moltes d’elles vinculades a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, com Miriam Ponsa, Josep Abril, Ze García, Rosa Esteva (Cortana), Jaume Vidiella i Txomin Plazaola, entre molts altres, que ara formaran part del professorat d’aquests tres nous postgraus de moda, avalats per l’Escola Superior de Disseny ESDi, amb què EATM comparteix sinèrgies des de l’any 2000.
 
Juntament amb ells, altres professionals reconeguts del sector de la moda col·laboraran en aquest nou programa educatiu com són el dissenyador d’Antonio Miro Albert Villagrasa, els creadors de la marca de moda dona Zazo & Brull, la blogger Anna Ponsa i Carole Touati, experta en tendències i promotora de la plataforma online Lelook.
 
A més d’aquesta nova oferta lectiva, EATM ha preparat un programa d’accions i activitats per celebrar el seu 50è aniversari aquest 2018 per seguir compartint el seu esperit innovador i visió única dins del marc de la indústria de la moda catalana. Atents!