MORITZ FEED DOG PORTA A BARCELONA ELS MILLORS DOCUMENTALS DE MODA

Cooltura
dimarts, 20 març

En el seu suport amb la cultura, i la moda, Moritz organitza la 4ª edició del festival de cinema documental Moritz Feed Dog del 22 al 25 de març. Una cita obligada per a tots els amants de la moda que porta a Barcelona, i en concret als Cinemes Aribau, una selecció de pel·lícules documentals internacionals que ens ofereixen una visió polièdrica d’aquest fascinant univers.
 
Aquest Moritz Feed Dog 2018 obrirà dijous 22 amb la pel·lícula inaugural “Westwood: Punk, icon, activist”, dedicada a la transgressora dissenyadora britànica Vivienne Westwood. Hi ha altres títols que se centren en creadors de moda, com Zac Posen, Yves Saint Laurent i Margiela. Precisament aquest últim és el protagonista de la pel·lícula “We Margiela”, un dels documentals més esperats ja que s’endinsa en aquesta enigmàtica casa de costura el fundador de la qual, Martin Margiela, és un complet desconegut per al gran públic, ja que mai va concedir entrevistes ni va mostrar el seu rostre.
 
Però aquest festival no només es queda en el disseny. També explora la indústria de la moda i les seves duríssimes pràctiques actuals en el documental “Machines” que mostra les condicions de treball de la indústria tèxtil de l’Índia. En canvi, “Quoi sert la haute couture” explora l’actualitat de l’alta costura de París. La il·lustració de moda també està present amb “Antonio López 1970” mentre que la bellesa serà protagonista divendres tarda amb el documental “Kevin Acoin”. Finalment, el mateix divendres, per la nit, s’emetrà el documental “The Gospel according to André”, una pel·lícula centrada en el mític editor de moda André Leon Talley, figura clau de la moda y mà dreta d’icones com Diana Vreeland i Anna Wintour.