MOVISTAR SE SUMA AL 080 BARCELONA FASHION

Cooltura
divendres, 27 gener

Des de fa 7 temporades Movistar exerceix de partner tecnològic del 080 Barcelona Fashion, aportant fibra òptica per facilitar la connectivitat de professionals i assistents a l’esdeveniment, i com proveïdor de telecomunicacions. En aquesta 19ª edició torna a ser un dels patrocinadors destacats, reafirmant el seu suport al món de la moda.
.
Coincidint amb la celebració de la passarel·la del 30 de gener al 3 de febrer al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), Movistar presentarà la primera edició del Movistar Barcelona Fashion Film Festival; es tracta de l’únic certamen dedicat a aquesta temàtica a Barcelona, sumant-se així a altres ciutats referents de la indústria de la moda com Nova York, Milà, Berlín o Madrid. El festival comptarà amb diferents categories de premis i, com fa també la passarel·la del 080 Barcelona Fashion, donarà especial importància als talents emergents, en aquest cas del sector audiovisual, la moda i la publicitat. La convocatòria s’obrirà el mateix dia d’inici de la passarel·la, el 30 de gener, i romandrà oberta fins el juliol. Per inscriure’s, es podrà fer a través de la web del festival o be directament a l’estand de Movistar ubicat al Village dins de l’Open Area habilitada al TNC.
.
La gala d’entrega de premis tindrà lloc al Museu del Disseny de Barcelona l’octubre de 2017 i s’acompanyarà d’una programació d’activitats especials sobre aquesta temàtica. Movistar Barcelona Fashion Film Festival és un dels projectes guanyadors d’Artsy, la plataforma de mecenatge cultural de Movistar a Catalunya que impulsa el talent emergent.
.
Aquesta nova iniciativa de Movistar se suma a l’aposta de la companyia de telecomunicacions pel món de la moda amb #movistarplusestademoda, a través de Movistar+ Xtra i també sota demanda, amb la qual ha preparat tota una programació dedicada a aquesta temàtica. Així, des de Movistar+ s’emetrà una recopilació dels millors documentals com 'Little Black Dress' (Adolfo Conti, 2016), que relata la història del clàssic creat per Chanel els anys 20, el vestit negre; 'First Monday in May' (Andrew Rossi, 2016), una història sobre la Gala del MET, la cita més important del món de la moda; 'Inside British Vogue' (Richard Macer, 2016), un documental de la BBC sobre els 100 anys de la historia de l’edició britànica de Vogue i els reptes als quals s’enfronta publicació; i ’Anna Piaggi, visionària de la moda' (Alma Matazzi, 2016), un recorregut fashionista por la segona meitat del segle XX protagonizat per aquesta figura de personaitat única i impulsora de la moda italiana.