MOVISTAR SE SUMA AL 080 BARCELONA FASHION

Cooltura
dimarts, 27 juny

Movistar s’uneix al món de la moda participant una edició més al 080 Barcelona Fashion, el gran aparador internacional de la moda i la indústria tèxtil feta a Catalunya.
.
Coincidint amb la celebració de la passarel·la, es presenta la primera edició del Movistar Barcelona Fashion Film Festival; es tracta de l’únic certamen dedicat a aquesta temàtica a Barcelona, sumant-se així a altres ciutats referents de la indústria de la moda com Nova York, Milà, Berlín o Madrid.
.
El festival comptarà amb premis en diferents categories, amb especial atenció als talents emergents del sector audiovisual, la moda i la publicitat. La convocatòria de Movistar Barcelona Fashion Film Festival es troba oberta a la recepció de candidatures fins al juliol i la inscripció es pot realitzar a través de la web del festival, http://www.barcelonafashionfilmfestival.net, o al village ubicat a l’Open Area del 080 Barcelona Fashion, on el festival disposa d’un stand informatiu.
.
La gala d’entrega de premis del certamen tindrà lloc el 5 d’octubre al Museu del Disseny de Barcelona, i anirà acompanyada d’una programació d’activitats especials sobre aquesta temàtica. Movistar Barcelona Fashion Film Festival és un dels projectes guanyadors d’Artsy, la plataforma de mecenatge cultural de Movistar a Catalunya que impulsa el talent emergent.
.
Aquesta iniciativa se suma a l’aposta de Movistar+ pel món de la moda amb #MovistarEstádeModa: a través del canal Movistar+ Xtra i també sota demanda, emet una recopilació dels millors documentals de prestigi per descobrir què hi ha darrera d’aquest món boig: “Vogue Who’s On Next”, una mirada privilegiada sobre el premi més important de la moda que es lliura a joves dissenyadors espanyols; “Inside Dior”, celebrem el 70 aniversari de la Casa Dior a través d’aquesta mini-sèrie de dos episodis que revela els secrets de la marca dirigida per Sidney Toledano; i “Dries Van Noten”, el dissenyador en estat pur durant el seu procés creatiu i mostrant la seva vida for a de l’atenció dels mitjans.
.
Movistar dóna suport també al 080 Barcelona Fashion mitjançant l’aportació de fibra òptica per facilitar la connectivitat de professionals I assistents al certamen, i com proveïdor de telecomunicacions.