DISSENYADORS QUE TORNEN A LA PASSAREL·LA 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors 080
divendres, 22 juny

La 22ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion és a punt de començar. El proper dilluns 25 de juny la moda tornarà a convertir a Barcelona en la capital de les últimes tendències en una edició plena de novetats, com la passarel·la 080 Barcelona Fashion Beach, amb desfilades de moda bany a la platja. Aquesta edició, a més, també serà escenari de tres retorns sonats: el dissenyador Manuel Bolaño, la marca TCN i la parella de creadors de Zazo & Brull, que presentaran una col·lecció per a la marca de moda femenina System Action.
.
Tres noms que mostren la diversitat d’estils i visions de moda que acull la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que aglutina des de creadors personals d’avantguarda fins a marques d’èxit internacional. Manuel Bolaño tornarà a la passarel·la on va debutar el 2008 per presentar “Plan B”, el seu projecte de moda a mida on mostra l’essència del seu estil amb dissenys atemporals tenyits de negre i teixits exquisits. La seva desfilada tindrà lloc dimarts 26 a les 16 h, en un retorn molt esperat, ja que Manuel Bolaño és un dels talents més aplaudits, guanyador del Premi 080 a la Millor Col·lecció l’estiu 2011 i l’estiu 2012.
.
El mateix dimarts també serà el dia de retrobar-se amb Zazo & Brull, la parella formada per Xavier Zazo i Clara Brull que va fundar la seva marca l’any 2000 i van portar la seva moda d’avantguarda a la passarel·la 080 Barcelona Fashion en repetides edicions. Aquest estiu 2018 tornaran de la mà de la marca catalana de moda System Action per obrir la segona jornada de desfilades al Recinte Modernista de Sant Pau en una proposta que segur que no deixa indiferent.
.
Per la seva part, TCN també torna aquest juny, ampliant la presència de la moda bany en una edició molt marinera. La firma fundada a Barcelona el 1986 encara una nova etapa sota la direcció creativa d’Asier Tapia. En el seu retorn al 080 Barcelona Fashion, l’emblemàtica firma mostrarà el dilluns 25 de juny a les 20:30 h la seva col·lecció de moda bany, íntima i ready to wear per a una dona mediterrània, urbana i contemporània. Una de les cites destacades entre les 28 desfilades que acollirà la passarel·la 080 Barcelona Fashion la setmana que ve. Per assistir-hi, el públic professional encara pot sol·licitar la seva acreditació a través d’aquesta web.