Elena Estaun, última guanyadora del 080, obre botiga a Sitges

Dissenyadors 080
dilluns, 13 novembre

Elena Estaun, la darrera guanyadora del Premi 080 a la Millor Col·lecció per “Ethnic Vibes, la seva col·lecció de debut sobre la passarel·la catalana, està d’enhorabona: Ha obert portes recentment a una nova botiga a Sitges, la tercera botiga pròpia d’aquesta firma de joieria contemporània. Un pas important per a la dissenyadora de joies que va revolucionar la passarel·la catalana amb la seva personal aposta per peces-joia que transcendien el temps i la història. Elena Estaun celebra la bellesa i l’actitud de la dona a través de dissenys d’alt impacte que destaquen per la seva elegància i contemporaneïtat.
 
Així doncs, la joiera d’autor d’Elena Estaun es pot trobar ara també a Sitges; concretament, al seu nou espai de 25 m5 al centre de la localitat costera catalana, que se suma a la botiga existent al carrer Rec de Barcelona i l’altra a Eivissa, a més del seu showroom a Barcelona. Una presència cada vegada més consolidada que s’ajusta al pla empresarial de la companyia. L’objectiu d’Elena Estaun és el de comptar amb cinc botigues pròpies –una a Madrid, idealment- i, després, sumar franquícies.
 
Així mateix, no vol oblidar-se del negoci multimarca i la seva intenció és “arribar als cent punts de venda”, segons declara a Moda.es per anar creixent en el terreny internacional. Elena Estaun és ara present a països com Bèlgica, Estats Units, Filipines, Egipte, Dubai i Itàlia.