ELS NOUS DISSENYADORS I FIRMES DE LA 23ª EDICIÓ

Dissenyadors 080
dimarts, 15 gener

Falta menys d’un mes per donar el tret de sortida a la 23ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà al Recinte Modernista de Sant Pau del 4 al 7 de febrer. Com és habitual, l’organització dona la benvinguda a nous dissenyadors i marques que amplien el discurs estilístic de la moda catalana vista sobre la passarel·la. En aquesta edició d’hivern 2019, debutarà la firma de moda genderless 113 Maison, el dissenyador Rubén Galarreta i la firma femenina Teoh & Lea, que aportaran aires nous al calendari de desfilades.
 
La firma de moda 113 Maison es va proclamar guanyadora de la 2ª edició del concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0. Es tracta d’una marca de moda independent fundada per la fotògrafa Mariona Puig i la patronista Jorgina Carrera. Amb origen a Amberes, 113 Maison ofereix una mirada pròpia que fuig de l’estandardització per presentar una moda orgànica i d’acabat artesanal que desafia les convencions de gènere, classe social i ideologia així com el consumisme imperant dels temps de la fast-fashion.
.

.
Per la seva part, el jove dissenyador Rubén Galarreta arriba a la 080 Barcelona Fashion després d’una carrera fulgurant que el va dur de l’escola de disseny IADE de Madrid a treballar a l’Índia al costat del prestigiós dissenyador d’alta costura Manish Arora. Conegut per les seves creacions complexes, coloristes i exuberants, ha vestit a moltes celebrities com Katy Perry i Lady Gaga. Rubén Galarreta va poder demostrar el seu talent precisament en alguns dissenys per a aquesta última, una de les fites de la seva intensa carrera. Per a la seva pròpia firma aposta per un estil urbà i d’alt voltatge, on manen els estampats, la costura i la multiculturalitat.
 

Finalment, Teoh & Lea completa el grup de firmes nouvingudes de la 23ª edició amb la seva moda casual-chic atemporal i cuidada per a la dona. Amb presència a 150 punts de venda a tot el món, ara debuta a la passarel·la 080 Barcelona Fashion per presentar la seva nova col·lecció i mostrar al públic especialitzat una proposta de moda centrada en el punt, el teixit estrella d’aquesta jove firma de roba.