IT GIRLS I INFLUENCERS PUJARAN A LA PASSAREL•LA DEL 080 BARCELONA FASHION AMB ZE GARCIA

Dissenyadors 080
dimecres, 17 gener

La 21ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion arrancarà el 29 de gener amb una desfilada molt especial. El dissenyador convidat Ze García, que ja va participar just fa un any al 080, repeteix a la passarel·la catalana amb la seva desfilada Millennial Couture en què ha convidat les it girls i influencers digitals més destacades del panorama actual per exercir de models d’excepció. Dulceida, Jessica Goicochea, Laura Escanes o Marta Riumbau abandonaran la seva habitual primera fila de les desfilades per pujar a la passarel·la mostrant la nova col·lecció de Ze García, el projecte del dissenyador José María García González que aposta per l’alta costura en dissenys espectaculars i sofisticats que atrauen totes les mirades.
 
Maria Pombo, Inés Arroyo, Gigi Vives, Marta Lozano, Madame de Rosa, Nina Urgell, Patry Jordan, Michelle Salas i Carla Hinojosa completen el grup d’influencers i instagrammers que mostraran els dissenys de Ze García a la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Totes elles sumen més de 3 milions de seguidors a les xarxes socials per la qual cosa promet ser una desfilada antològica que capti com ninguna els temps que vivim. Sota el hashtag #ZeGarciaCouture el jove creador mostrarà la seva visió de la moda femenina, inspirada en un món de fantasia amb dissenys de conte que embelleixen la dona.
 
Millennial Couture de Ze García donarà el tret de sortida a la 21ª edició de 080 Barcelona Fashion que reunirà un total de 32 dissenyadors i marques sobre la passarel·la, apart de presentar un complet programa d’activitats paral·leles i l’espai d’accés lliure sota el nom d’Open Area. En aquesta mateixa web, ja es pot sol·licitar l’acreditació per a premsa o bé la invitació per al públic general per no perdre’s aquesta nova cita amb la millor moda.