Krizia Robustella celebra 10 anys de la seva botiga de moda a Barcelona

Dissenyadors 080
dilluns, 6 maig

La dissenyadora del 080 Barcelona Fashion Krizia Robustella està de celebració. Aquest 2019 el seu espai KR Store del Barri Gòtic de Barcelona compleix 10 anys, una fita important que demostra com Krizia ha aconseguit fer-se el seu lloc en el mapa creatiu actual I s’ha consolidat com un dels talents més dinàmics de l’escena de moda barcelonina.
 
Guanyadora ex aequo del Premi 080 a la Millor Col·lecció a la 21ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion el febrer de 2018 amb la seva col·lecció “Trendy Flock”, Krizia Robustella és un dels noms més fidels a la passarel·la catalana des que va debutar l’any 2011. Les seves desfilades sempre són una gran festa on presenta la seva visió de la moda urbana més gamberra I cridanera, fent de l’estil xandall deluxe el seu segell d’identitat molt abans de la revolució trap dels darrers anys I avançant-se a una tendència ara massiva.
 
No és estrany, doncs, l’èxit de la seva botiga a Barcelona. Des dels seus inicis, KR Store ha estat molt més que un espai on ven les seves col·leccions de roba per a home I dona junt amb edicions especials amb artistes I il·lustradors. Aquest espai del Barri Gòtic, renovat el 2014, s’ha posicionat com un punt de trobada de talents creatius d’aquí I de for a que es donen cita en molts dels actes que s’organitzen. Des de presentacions de moda fins a exposicions, ja s’han celebrat fins a 100 esdeveniments en aquest punt del carrer Montsió que anima la vida del centre de Barcelona.
 
L’últim exemple és la festa del 10è aniversari de KR Store del passat abril, on es van reunir fotògrafs, dissenyadors, il·lustradors, estilistes I molts altres amics de Krizia Robustella. Ningú va voler perdre l’ocasió de felicitar la Krizia per la seva trajetòria… I de celebrar-la com es mereix!