La botiga de teixits Gratacós inaugura el seu nou espai a Barcelona

Dissenyadors 080
dilluns, 9 novembre

Com a colofó a la celebració del seu 75 aniversari, el passat dijous 29 d’octubre Gratacós va celebrar la inauguració del seu nou espai al número 9 de Riera de Sant Miquel que pren el relleu del seu mític establiment al Passeig de Gràcia. Una festa que va reunir prop de 1.000 convidats que van voler acompanyar en aquesta data assenyalada a la família Gratacós, nom clau de la moda catalana ja que la seva botiga de teixits ha nodrit durant dècades, i segueix fent-ho, des de dissenyadors a clientes privades. No van faltar a la cita personalitats destacades de l’àmbit polític com el Conseller d’Empresa i Ocupació Felip Puig; el diputat al Congrés Josep Sánchez Llibre; el diputat al Parlament Juan Milián i Miquel Rodríguez, gerent del Consorci de Comerç i Artesania (CCAM) i director del 080 Barcelona Fashion.
.
Quant a dissenyadors també van ser molts els que es van apropar fins al nou local:des dels creadors de Brain & Beast fins a Edgar Carrascal, Juan Pedro López, Teresa Helbig i el duo Menchén Tomàs, qui tenen la seva botiga pròpia molt a prop del nou espai Gratacós. Com va declarar Glòria Casacuberta, membre del Consell d’Administració de l’empresa familiar: “Tenim la sort d’haver proveït de teixits a pràcticament tots els dissenyadors de la ciutat, en un o un altre moment de la seva carrera. Veure’ls créixer, recolzar la seva feina i ser partíceps del seu èxit és per a nosaltres una alegria incomparable. Que avui hagin trobat un forat per venir a saludar-nos, ens fa molt feliços”.
.
El nou espai ocupa un local de dos pisos i decoració industrial que alberga a la planta baixa el show-room de teixits exclusius pels quals Gratacós es caracteritza, mentre que al pis superior hi ha una àrea reservada a l’experimentació i als talents novells. I és que es tracta d’un local més enfocat a la venda per a professionals, reflex de l’activitat de la companyia en els darrers temps quan ha esdevingut un referent internacional en teixits amb un 80% de la seva facturació que prové de l’exterior.