LOLA CASADEMUNT OBRE BOTIGA A BARCELONA

Dissenyadors 080
dimecres, 26 setembre

A les darreres edicions de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, la marca de moda per a la dona Lola Casademunt ha presentat les seves col·leccions femenines i de tendència, aportant un toc personal de fantasia, color i diversió al calendari de desfilades. Com “Hermitage”, la seva proposta per a aquesta tardor-hivern 2018-19 que va presentar el passat febrer al Recinte Modernista de Sant Pau i que ara ja es pot veure d’aprop, i comprar, a la seva recentment estrenada botiga a Barcelona. Des de fa poc més d’un mes, Lola Casademunt s’ha instal·lat a l’Eixample més cèntric, a Rambla de Catalunya, 72, amb una botiga de 120 m2 on dóna cabuda a la seva àmplia col·lecció de roba i complements, una de les seves especialitats, ja que per alguna cosa la seva fundadora va començar amb el disseny d’accessoris per al cabell fa més de tres dècades.
.
Es tracta d’un espai fidel a l’estètica de la marca Lola Casademunt, amb tons càlids, materials sumptuosos i detalls molt femenins, com les flors que decoren els emprovadors. En aquesta primera botiga a Barcelona, han volgut plasmar la filosofia d’aquesta firma de moda fundada el 1981, que ara continua sota la direcció de Maite Gassó Casademunt, filla de la fundadora. A més dels burros amb la roba de temporada, destaquen els elegants expositors de complements que van des de fermalls de pedreria fins a bosses de mà i boines, un dels accessoris estrella d’aquesta tardor.
.
Aquesta primera botiga a Barcelona se suma a les cinc que ja té operatives en territori nacional, un número que seguirà creixent ja que la companyia catalana està ultimant ja l’obertura de la seva primera tenda a Madrid per a aquesta tardor 2018. L’expansió de Lola Casademunt, a més, també mira a Llatinoamèrica, amb l’objectiu d’assolir els 8,5 milions d’euros de facturació aquest any, a què també contribueix la seva tenda online.