OSCARLEON obre concept-store a Barcelona

Dissenyadors 080
dijous, 14 desembre

El dissenyador Oscarleon, habitual de la passarel·la 080 Barcelona Fashion o guanyador ex aequo del Premi 080 a la Millor Col·lecció a la 19ª edició, tanca l’any 2017 amb una novetat important. Recentment ha obert botiga pròpia a Barcelona, un espai on conèixer la seva moda conceptual de prop i en un ambient ad hoc, ja que el creador de la firma, Óscar Leon, acompanya els seus dissenys de moda dona amb accessoris de firmes complementàries i obres d’art que ell crea i segueixen la mateixa estètica trencadora dels seus dissenys de moda dona.
 
Essent dissenyador de moda, la roba és protagonista a l’espai. Oscarleon presenta la seva línia Limited Edition: moda d’autor, on el procés creatiu és totalment artesanal i que no es treballa en sèrie per a resultats exclusius que destil·len molta personalitat. Presentats en col·leccions càpsula, els dissenys d’Oscarleon Limited Edition no estan subjectes a la tirania de les temporades que marca el calendari de la moda, sinó que es renoven lliurement, amb petites noves col·leccions periòdiques a l’estil de la nova botiga de Carlotaoms, amb l’objectiu d’oferir una major diversitat i dinamisme en moda dona.
 
Una botiga de moda d’autor que amplia la presència comercial de les firmes que participen a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, com la botiga NU#02 de Miriam Ponsa, Txell Miras i Josep Abril; la nova botiga d’Elena Estaun a Sitges o la tenda de Ssic and Paul a Barcelona.
 
Oscarleon
Enric Granados, 43. Barcelona