PABLO ERROZ, FINALISTA DEL PREMI WHO’S ON NEXT DE VOGUE

Dissenyadors 080
dijous, 1 febrer

Amb set edicions a les espatlles, Pablo Erroz és un dels dissenyadors habituals de la passarel·la 080 Barcelona Fashion des que va debutar l’estiu 2015 a l’edició celebrada al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona. Amb aquella primera col·lecció sobre la passarel·la catalana, “Nostalgic” "#7", el creador d’origen mallorquí va mostrar les bases de la seva línia ready to wear de concepció unisex caracteritzada per l’ús de materials naturals i de qualitat, una paleta cromàtica sòbria i una elegància innata a cada disseny que li han merescut l’aprovació de crítica i públic.
 
En aquesta 21ª edició de 080, Pablo Erroz s’ha mantingut fidel a la seva cita amb la passarel·la 080 Barcelona Fashion i dimarts va triomfar amb la seva col·lecció “Goals” per a la tardor-hivern 2018-19. Ara, el jove creador suma un nou èxit: és un dels 12 finalistes de la setena edició de Who’s On Next, el certamen de nous talents de la moda organitzat per la revista Vogue.
 
Amb la seva moda refinada, que barreja classicisme i modernitat amb encert, Pablo Erroz ha estat escollit entre més de 50 candidatures per un jurat d’experts designat per Vogue. Ara competeix amb onze nous talents de la moda, entre què trobem des del transgressor Palomo Spain fins a la compromesa Heridadegato, que no utilitza materials derivats del món animal.
 
Els dotze finalistes aspiran a un premi de 100.000 euros de dotació econòmica per desenvolupar el seu pla de negoci, així com la inscripció a l’Associació de Creadors de Moda d’Espanya i la possibilitat de participar a la propera edició de Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, el gener o juliol, a més de tota l’atenció mediàtica que suposa ser premiat per una revista de referència com és Vogue.
 
Sens dubte, Who’s On Next és un trampolí que ha impulsat les carreres de creadors com Juan Vidal, Maria Ke Fisherman, Moisés Nieto i Leandro Cano i que suposaria un nou reconeixement a la trajectòria de Pablo Erroz, qui ja acumula distincions com el premio de Barcelona Designers Collective el 2014 o haver estat finalista al prestigiós premi The Woolmark Company com millor dissenyador de menswear. Molta sort!