SITA MURT PRESENTA SITA LOVERS

Dissenyadors 080
dimecres, 3 maig

Sempre innovadores, les firmes de moda utilitzen diferents estratègies a internet per connectar amb el públic. Mentre unes aposten pel fenomen viral, altres com Sita Murt ho veuen com una oportunitat per crear una comunitat amb les seves clientes i seguidores i potenciar així la fidelització i l’engagement. Així és com aquest 2017 la firma de moda dona Sita Murt presenta sita lovers, un nou espai online reservat per a totes les amants del seu estil relaxat, natural i elegant que ofereix avantatges tant a la seva web com a les seves botigues físiques.
.
Per exemple, les sita lovers són les primeres a conèixer els nous dissenys que la firma introdueix al seu catàleg online, i també les que tenen accés a l’últim stock abans que les peces s’esgotin. Una altra avantatge interessant és que tenen preferència a l’hora d’assistir a actes i esdeveniments que organitzen des de Sita Murt com, per exemple, la seva habitual desfilada a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que, en cas de confirmar-se la seva participació a la 20ª edició del certamen, tindria lloc a l’emblemàtic Recinte Modernista de Sant Pau.
.
Sita lovers és, doncs, una nova iniciativa que posa al centre el client final perquè gaudeixi al màxim de la moda i comparteixi aquesta passió ja sigui des del seu ordinador o dispositiu online com a les botigues físiques Sita Murt.