Tendències 080 en moda festa per al Nadal 2017

Dissenyadors 080
dissabte, 23 desembre

Les festes de Nadal s’acosten i, una vegada més, recollim les tendències en moda festa que ens presenten els dissenyadors i marques de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Ja sigui per a reunions familiars de Nadal com les festes de Cap d’Any, els teixits brillants s’imposen com una de les tendències destacades. A la passarel·la catalana, els veiem als espectaculars dissenys de Ze Garcia i Justicia Ruano, en els més atrevits de Custo Barcelona però també en clau més informal a Escorpion i, fins i tot, en versió infantil a Boboli.
.

. 
Més suggerents resulten les transparències que aporten un toc sofisticat als looks de moda dona. Lola Casademunt i Justicia Ruano les introdueixen a les seves desfilades d’aquesta tardor-hivern 2017-18 combinant-les amb altres peces més sòbries mentre que Antonio Miro i Ze Garcia proposen imponents vestits que revelen les corbes femenines.
.

.
Per a les ocasions més especials, on s’espera un plus de formalitat, els vestits llargs són una aposta segura. Gema Sach en vellut, Maria Roch oriental, Justicia Ruano en clau sexy i Ze Garcia són alguns dels dissenyadors que proposen maxivestits per a aquesta temporada.
.
 
Per la seva banda, en moda per a l’home s’imposen els vestits lleugerament slim que se sofistiquen gràcies a teixits amb un toc irisat o tecnològic o bé amb l’aplicació de tatxes i brodats com a la premiada col·lecció d’Antonio Miro. Macson va presentar diferents looks formals ideals per a les festes, mentre que Josep Abril es va mantenir fidel al seu estil amb americanes ajustades al cos en negre rigurós, un color clàssic que no falla mai en moda festa.