Tendències de moda festa segons la 080 Barcelona Fashion

Dissenyadors 080
dijous, 20 desembre

Cap d’Any s’apropa i amb ella la il·lusió de les festes i de celebrar tot allò bo que està per venir. Per fer-ho amb estil, els dissenyadors i firmes de la passarel·la 080 Barcelona Fashion ens presenten els seus looks de moda festa, amb noves tendències a cada nova edició i clàssics eterns com el color vermell, un must del Nadal que aquest 2018 torna a ser protagonista. Des de marques de moda dona més informals com Agnès Sunyer, Escorpion Studio Barcelona i Custo Barcelona fins a Antonio Miro amb el seu tartan i la firma de moda masculina Mans Concept Menswear, amb un espectacular abric per tancar la seva desfilada AW 2018, el vermell s’imposa per animar l’armari d’hivern que acabem d’inaugurar.
.

 
Una altra opció és el negre. Un clàssic per a la nit i un infalible per a les ocasions especials, que adopten molts dissenyadors i marques de la 080 com Jinsieminks, Custo Barcelona –amb textures suggerents-, LOA by Lidia Aguilera, Naulover –combinat amb vermell-, Manuel Bolaño i Lola Casademunt, qui l'aplica a varis dels seus dissenys.
 

Un dels més cridaners és un naked dress d’aires noranta molt sexy amb què atraure totes les mirades la nit de Cap d’Any. Naulover també es deixa seduir pel minimalisme de vestits de línia senzilla i tirant fi, que executa en teixits brillants per donar-los un toc festiu. Conscient que això és el que busca el públic millennial, System Action també aposta per aquest look festiu d’hivern, encara que en clau romàntica, en tons empolsats i teixits brillants nadalencs.
 

Si s’opta per un look més sobri, l’accessori estrella per elevar-lo a la categoria festiva són els collars XXL. Lola Casademunt els combina amb tops transparents per a un plus d’atreviment, Jinsieminks els introdueix al seu streetwear deluxe i la guanyadora del premi a la millor col·lecció en el seu debut sobre la passarel·la 080, Elena Estaun, els aplica a l’home, combinant-ho amb un sofisticat outfit en negre, ideal per destacar aquest hivern 2018.
 

Altres tendències per a aquestes festes són el look monocolor en blanc per a ell i per a ella i, en moda dona, mostrar subtilment la moda íntima, ja sigui combinada amb blazers festius com mostren Wom & Now, sota càrdigans gruixuts com Ester Ferrando Knitwear o més sensual que mai de la mà de Manuel Bolaño. Diferents estils perquè trobis el teu a la 080 Barcelona Fashion.