Els 'new talents' de MODAFAD 2014

Sang nova
diumenge, 6 juliol

MODAFAD, la passarel·la de dissenyadors de moda emergents, ha tancat la catorzena edició del 080 Barcelona Fashion amb el lliurament dels MODAFAD T Project Fashion Awards que distingeix els millors projectes de final de carrera entre els estudiants de les escoles de disseny catalanes.

 

Així, en la categoria de 'Millor Dissenyador' (Or) el guanyador ha estat Pedro Covelo, de l'escola FD Moda. El premi a la 'Millor Col·lecció’ (Plata) ha estat per Martín Maldonado, de l'escola IED Barcelona, i finalment, la menció especial al millor talent ha recaigut per Jon Mikeo, de l'escola FD Moda.

 

Els guanyadors exposaran les seves col·leccions a l'exposició "El millor disseny de l'any" que es pot veure al DHUB (Disseny Hub Barcelona) fins al 22 d'octubre. També podran presentar una col·lecció al MODAFAD de la pròxima edició i mostrar el seu treball en la propera edició del 080 Barcelona Fashion.

 

En aquesta edició dels Premis MODAFAD 2014 han participat estudiants de Bau, IED Barcelona, ESDI, ICM, FDModa, Escola Guerrero, IDEP, La Llotja i Escola de la Dona. A més en la desfilada també ha participat el jove creador, Aitor Martínez, menció especial del MODAFAD 2013 que ha exposat una col·lecció sencera a la passarel·la.

 

Enhorabona!