ELS NOUS NOMS DE LA 21ª EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION

Sang nova
dimarts, 16 gener

Mans Concept & Menswear, Ester Ferrando Knitwear, Jinksieminks, Verbena Atelier i Agnès Sunyer són els nous noms que debutan a la 21ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que comença el 29 de gener. Com és habitual, l’organització dóna la benvinguda a dissenyadors emergents que renoven el calendari de la setmanda de la moda catalana a cada edició.
.

 
Mans Concept & Menswear serà el primer a estrenar-se sobre la passarel·la dimarts 30 de gener. Es tracta del projecte del dissenyador d’origen sevillà Jaime Álvarez qui presentarà al 080 Barcelona Fashion la seva col·lecció de prêt-à-porter per a l’home “Make America great again”. Amb ella, Mans Concept & Menswear mostrarà al públic la seva visió de la moda home que combina la sastreria japonesa tradicional amb les subcultures juvenils i la investigació tecnològica en teixits, un dels símbols d’identitat del jove creador.
.
 

Ja el dijous 1 de febrer podrem descobrir la proposta de Verbena Atelier, la firma del dissenyador i estilista Josué Quesad que s’inspira en la cultura del street-style per a la seva col·lecció Mambo, de moda home i dona per a la tardor-hivern 2018-19. Folklore i romanticisme són els dos eixos principals d’una col·lecció que es distingeix per l’ús de volums així com per una paleta cromàtica concisa en tons primaris, brillants i metalitzats.
.
 

La mateixa jornada, ja per la tarda, serà el torn de Jinksieminks, una firma de moda home i dona lligada al disseny d’estampats. “Prospect Park” és la col·lecció amb què  s’estrenarà a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, fent-nos viatjar a aquest tranquil parc de Brooklyn, Nova York, la serenitat del qual inspira una col·lecció sofisticada i decadent, amb alguna llicència esportiva.
 
Divendres 2 de febrer, últim dia de la passarel·la, el 080 acollirà el debut d’Ester Ferrando Knitwear, una firma especialitzada en punt que es caracteritza per l’exquisida qualitat dels materials, el disseny innovador i els acabats artesanals. “Labyrinth” és el nom de la col·lecció que presentarà a la 21ª edició del 080 Barcelona Fashion. Inspirada en l’estètica vikinga i la cultura celta, la col·lecció ens submergirà en un món imaginari amb el gènere de punt com a base.
 
Agnès Sunyer tanca el grup de debutants d’aquesta 21ª edició. La coach d’imatge va llençar la seva primera col·lecció l’estiu de 2017 i ara presentarà a 080 “Contrastos”, una col·lecció de moda dona amb què mostrarà la seva aposta per un look urbà i versàtil dirigida a la dona d’avui.